Sex, droguri si ciocolata

Săptămâna aceasta este puţin mai diferită, căci cu toţii suntem diferiţi. Nu-i aşa? Însă cred că această carte ar atrage atenţia mai multor persoane, fiind un eseu ce tratează din trecut până în prezent cele mai importante plăceri ale omului. După cum spunea şi Oscar Wilde “Plăcerea este singurul lucru de pe Pământ care merită o teorie.”

Ce este plăcerea? Când este bună şi când devine dăunătoare? Cum se poate obţine şi până unde suntem dispuşi să mergem? Aceasta este o carte care dezvăluie cât de departe ajung oamenii în căutarea plăcerii şi care sunt motivele lor.

“Sex, droguri şi ciocolată” este o carte care nu doar reuşeşte să informeze, ci şi… să dăruiască plăcere.

“Paul Martin nu crede că plăcerea dăunează, de fapt cartea lui se încheie cu o serie de recomandări pentru hedonismul vesel – cum să te simţi bine în pielea ta fără să ai nicio remuşcare. Departe de a condamna căutarea plăcerii, Martin demonstrează cât de adânc se afla întipărită în genele şi în creierul nostrum. Şi, departe de a fi scandalizat de traiul libertin, autorul îi evoca pe adevăraţii vânători de senzaţii tari de peste secole – de la Nero la Janis Joplin – ale căror excese fac lumea noastră să pară un mare internat catolic” zice Blake Morrison în “The Guardian”.

Această carte ce prezintă în parte cele mai importante plăceri în detaliu, în toată splendoarea lor, m-a făcut să pun puţin pauză literaturii să mă axez şi pe alte domenii ce mă ajută să văd mai clar lucrurile din jurul meu. Comunicare, Marketing şi Psihologie sunt domeniile care mă fac să văd mai bine şi să înţeleg anumite lucruri ce-mi apăreau cu semnul întrebării.

Tu ce crezi? Te va ajuta “Sex, droguri şi ciocolată” să descoperi mai multe lucruri despre tine şi despre semenii tăi?

Sursa foto: libraria-noastra.ro

One Response to Sex, droguri si ciocolata

  1. Foarte bune informatii am aflat pe pagina dumeavoastra.
    Va dorec mult succes in ceea ce v-ati propus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *