Revitalizant pentru ochi – remediu hidratant

Cearcănele pot crea adevărate complexe, la nivel estetic. Orice femeie îşi doreşte să arate impecabil în fiecare zi şi evită pe cât posibil să prezinte celorlalţi un chip obosit.

Am încercat de când mă ştiu tot felul de remedii pentru a scăpa de cercurile negre din jurul ochilor, însă, de cele mai multe ori, a fost fără rezultat. Când mi-a spus Lioredana despre revitalizantul pentru ochi de la Shoppiness, am fost încântată să încerc ceva nou.

Însă, cercetând în continuare pentru a afla ce s-a mai descoperit nou împotriva duşmanilor mei, am aflat că, din păcate, cearcănele moştenite genetic nu pot fi tratate, ci doar ameliorate. Astfel că, bineînţeles, serul de la Akamuti nu a avut nici o influenţă asupra lor.

În schimb, este un grozav hidratant; îţi simţi pielea din jurul ochilor cu adevărat hrănită iar ochii par mult mai odihniţi, chiar dacă nu reduce intensitatea culorii cearcănelor.

Deci, recomand sincer produsul pentru hidratare dar şi pentru un tratament natural împotriva ridurilor.

Raluca

Sursă foto: shoppiness.ro

 

3 Responses to Revitalizant pentru ochi – remediu hidratant

 1. Revitalizantul mi-a lasat o piele foarte frumoasa, linistita in jurul ochilor.

 2. Mesajul postat ieri a fost mai lung. Pe viitor nu va obositi sa mai adaugati mesaje daca nu refecta tot ce este scris.
  Voi sterge adresa din favorite.
  Sa va fie rusine!

 3. Stimata Doamna,

  Mesajul integral postat de dumneavoastra reprezenta reclama. Evidenta. Am editat partea de reclama din el deoarece prin politica revistei ne rezervam dreptul de a selecta cui facem reclama. Daca doriti sa faceti reclama unui produs sau companii, va rog sa ne contactati pe canalele oficiale. Daca doriti sa comentati despre caracteristicile produsului, sunteti libera sa o faceti, fie in sens pozitiv, fie negativ.

  Suteti libera sa comentati la orice articol, insa ne rezervam dreptul de a cenzura limbajul obscen si reclama fara acordul nostru prealabil ori de cate ori va fi necesar.

  Cu respect,

  Echipa BioTimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *