Remember me?

Deşi nu toată lumea este de acord cu acest gen, fetele din echipa Biotimes sunt fane declarate ale cărţilor chic lit. Sunt atât de relaxante şi frumos povestite, încât nu mai contează că nu se află în topul celor mai culturale cărţi.

Pe mine Marian Keyes m-a captat cu totul în poveştile ei. Cocktail-ul de umor şi realitate te face să priveşti mai cu atenţie la imaginea de ansamblu a vieţii. De curând însă, am descoperit că şi cărţile scrise de Sophie Kinsella îmi oferă seri cu bogate arome de aventură şi porţii uriaşe de râs.

„Remember me?” este o carte delicioasă pe care am devorat-o în doar două zile. Eroina romanului, Lexi Smart, este o fată pe a cărei stradă parcă se adună norii tot mai des. Viaţa sentimentală este un real dezastru, iar în ceea ce priveşte viaţa profesională, cu siguranţă nu şi-ar dori nimeni să aibă locul ei de muncă.

Într-o seară, pe când se întoarcea de la o petrecere, are parte de un accident serios care îi va da toată viaţa peste cap. Trezită într-un spital londonez, realizează că între timp au trecut… 3 ani şi are parte de surpriza vieţii ei.

Dinţii ei sunt perfecţi. Corpul ei, tonifiat, ca dovadă a multor seri petrecute la sală. Deţine o geantă Louis Vuitton, un blackbarry şi un Mercedes nou-nouţ. Cumva, eroina noastră a reuşit să ajungă din fata fără nici un viitor în faţă o femeie de afaceri, care locuieşte într-un apartament de lux şi este căsătorită cu un bărbat superb, pe deasupra şi milionar. O viaţă perfectă!

Însă cum „nu tot ce zboară se mănâncă”, Lexi va descoperi că prietenele ei nu mai sunt prin apropiere, soţul este de fapt opusul la ce îşi dorea iar bărbatul cel nou de care nici măcar nu îşi aminteşte are un rol important în viaţa ei.

Am râs în hohote alături de eroină. M-am mirat prin intermediul ei cât de repede ţi se schimbă viaţa şi am înţeles, încă o dată, că întotdeauna ajungi acolo unde de fapt trebuie să fii.

Nu-i aşa că vreţi şi voi să faceţi cunoştinţă cu Lexi?

Sursa foto: lecarpe.blogspot.com

2 Responses to Remember me?

  1. o am pe birou, așteaptă să termin cartea pe care o citesc acum 🙂 mulțumesc de recomandare, Teo! :*

  2. Astept feedback dupa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *