Preţuieşte viaţa!

Recomandarea din această săptămână este ‘Preţuieşte viaţa’, un album de Andreea Marin Bănică – “Un dar de înţelepciune şi experienţă, sfaturi, interviuri, idei benefice şi inspiraţie pentru ca tu să simţi că viaţa merită traită”.

Albumul conţine zeci de articole  cu teme dedicate în special femeilor şi mamelor, dar şi tinerelor sau femeilor de orice vârstă, cu idei utile şi pentru publicul masculin. Articolele sunt scrise de autorul principal, Andreea Marin Bănică şi invitaţii săi – personalităţi şi specialişti (din medicină, sport, nutriţie, psihologie, design, fotografie, cosmetică, educaţie, drepturile femeilor, media, mediul de afaceri, ONG).

Cartea este structurată pe următoarele capitole:

1.      Tot ce-i mai bun pentru tine!

2.      Cei ce locuiesc în inima ta!

3.      Nu eşti singur pe lume!

4.      Femei remarcabile

5.      Tribut

Dacă titlul capitolelor nu v-a convins încă să citiţi cartea, ideile următoare s-ar putea să aibă mai mult succes:

“Ca viaţa ta să fie mai bună, începe prin a fi tu însăţi mai bună astăzi decât ieri: împacă-te cu tine şi cu deciziile tale, găseşte balanţa corectă care să-ţi măsoare aşteptările şi neîmplinirile, plusurile şi minusurile – toate acestea vor face din tine un om mai frumos, mai puternic, mai încrezător. Ai grijă de mintea, trupul şi sufletul tău!

“Oamenii  din viaţa ta care te susţin dezinteresat, aduc la lumină tot ce-i mai bun în tine, îţi dau siguranţă, încredere, armonie şi bună dispoziţie. Dar te şi scot din minţi câteodată.”

“Ultima piesă din puzzle-ul unei vieţi trăite din plin este felul în care faptele tale fac diferenţa în această lume. Eroii tăi nu sunt neapărat nume sonore, ci oameni care lasă ceva durabil în urmă pentru tine. Şi tu poţi fi lumina din viaţa cuiva!

“Femei care au intrat în legendă faţă în faţă cu femei în toată puterea cuvântului, care au forţa de a schimba în bine lumea noastră de astăzi. Poveştile lor, un izvor de inspiraţie pentru tine!

“Pentru fiecare dintre noi există cel puţin un om pe care îl purtăm în minte şi în suflet, către care ne întoarcem la fiecare decizie importantă cu întrebarea: Ce-ar spune dacă aş alege acest drum? Omul acela devine mentorul, modelul sau ocrotitorul tău.

Nu  este o lucrare biografică, ci un volum care vorbeşte despre echilibru şi despre cum poţi să trăieşti frumos cu ceea ce ai, cu plusurile şi minusurile tale. Conţine idei care să te ajute să te împaci  cu corpul şi spiritul tău şi te ajută să devii prietenul tău cel mai bun.

Sper din tot sufletul ca albumul recomandat în această săptămână să reprezinte un strop de inspiraţie pentru tine. Preţuieşte viaţa!

Sursă foto: pretuiesteviata.ro; affirmyourlife.blogspot.com

3 Responses to Preţuieşte viaţa!

  1. Ma bucur ca am citit de dimineata articolul.. Sunt un pic mai increzatoare

  2. Ma bucur foarte mult, asta a fost si intentia articolului :).

  3. Nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu povestea mea ,vreau doar sa spun pe scurt urmatorul fapt:Eu am 57 de ani si ex sotul 58 si am divortat dupa 34 de ani,obligata fiind de catre ex sotul meu pt ca a avut norocul sa i se mareasca salariul si a crezut de cuviinta ca s-ar putea foarte bine descurca si singur.Am intretinut doua fete in facultate ,una dintre ele a facut doua facultati ,numai eu stiu cu ce sacrificiu si cu cat efort ,nu stie nimeni.in acea perioada el avea salariul 5-6 sute [5-6 mil vechi] iar eu 100 de lei pensie de boala,sa nu fi fost nimeni in locul meu! dupa ce sau asezat la casele lor am crezut ca scap de greutati ,dar nu a fost sa fie asa deoarece ex sotul a crezut ca ii va fi mai bine singur cu banutii lui.De ce sa-i imparta cu mine???asta dupa 34 de ani de casnicie. pana la urma am divortat frumusel cu doua fete maritate, cu doua nepotele etc etc. frumos nu?
    locuim in acelasi ap ,fiecare cu cam lui si ne ignoram pe cat posibil [[ tensiune la maxim]]Nu avem ce face ,asta-i viata ,mergem inainte cu ajutorul lui DZEU.povestea ar fi cam de vreo 3m,dar fiecare are istoria lui si ma opresc aici ,nu stiu daca am fost destul de explicita,daca nu,imi cer scuze ,sunt deprimata si trista,oricum viata merge inainte cu bune si cu rele .Toate trec si vin altele!!multumesc celor care imi citesc o particica din povestioara mea!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *