Prânzul Vs. un costum nou: tu ce alegi?

Să spunem că ai la dispoziție 200 lei noi, buget pentru toata săptămâna. Pe ce îi cheltui? Pe cumpăraturi alimentare sau pe reducerile de la magazinul din colț?

În principiu, nici n-ar trebui sa fie vorba de o alegere.

În practică, cotidianul The Telegraph a publicat în februarie un articol despre tendința britanicilor de a cumpăra haine în detrimentul alimentelor. Conform statisticilor, de la începutul crizei familiile britanice cheltuiesc mai puțin pe alimente, dar mențin același ritm de cumpărături în ceea ce privește garderoba.

Șocant?

În comentariile articolului părerile sunt împărțite: unii susțin că își cumpără mai multe haine pentru a economisi la factura la caldură, în timp ce alții susțin că au învățat să cumpere inteligent și să nu mai risipeasca banii aiurea. O a treia categorie vine cu o alta ipoteză: deoarece oamenii mănâncă mai puțin, atunci au nevoie de mărimi mai mici de haine, prin urmare cumpără mai multe.

Noi susținem însă grija pentru viața sănătoasă și recomandam banii învestiți în alimentele care o prelungesc. Prin urmare înainte de a te grăbi la magazinele cu reduceri de sezon, gândeștete ce vitamine a asimilat corpul tău astăzi.  De unde își ia energia necesară echilibrului fizic și emoțional atât de căutat?

Mens sana in corpore sano. Tu ce ai facut pentru sănătatea astăzi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *