Miranda Kerr ȋși prepară singură șamponul!

Supermodelul Miranda Kerr, soția lui Orlando Bloom și mamă a unui baiețel, este o ȋnfocată susținătoare a stilului organic, atât ȋn alimentație, cât și ȋn privința cosmeticelor.

După nașterea fiului ei, modelul a declarat că a ȋnceput să conștientizeze din ce ȋn ce mai mult importanța unui stil de viață sănătos, deși era o susținătoare și ȋnainte. Recent și-a deschis propria companie de cosmetice organice, dar una dintre pasiunile sale este să-și pună imaginația la ȋncercare cu diverse rețete cosmetice, pe care le testează pe soțul său, celebrul actor Orlando Bloom.

Una dintre cele mai cunoscute rețete ale modelului este cea a șamponului de casă, iar, dacă ar fi să ne luăm după cât de bine arată podoaba capilară a cuplului Bloom – Kerr, este evident că rețeta funcționează!

Așadar, de ce aveți nevoie pentru a  vă fabrica propriul șampon?

Mai ȋntâi, se pune la fiert o ceașcă și jumătate de apă distilată, pe care o ȋndepărtați de pe foc când dă ȋn clocot. Se adaugă apoi o lingură de flori de levănțică uscate, o lingură de rozmarin uscat, o lingură de urzică uscată și 2 linguri de mușețel uscat.

Se lasă la infuzat aprox. 30 min. Levănțica poate fi ȋnlocuită cu ulei esențial organic de levănțică, dacă preferați.

Se strecoară infuzia ȋntr-un recipient separat și se adaugă o linguriță de ulei de jojoba organic, amestecându-se energic.

Adăugați câteva picături de ulei esențial organic de levănțică și o jumătate de ceașcă de săpun de marsilia sau de alep și amestecați energic toate ingredientele.

Stocați produsul etichetat ȋntr-un recipient de șampon și păstrați-l la frigider. Se folosește aprox. o lingură per spălare.

Ȋncercați-l și povestiți-ne și nouă ce efect are pe părul vostru. La noi funcționează de minune!

Așteptăm impresii și poze! 🙂

Sursa foto: biggreensmile.com, bp.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *