La Fix… la Teatru!

Sună a ȋntâlnire, nu? Ei bine, exact asta este! Teatrul Fix ȋți dă ȋntâlnire ȋncepând cu 7 Mai, pe Cuza Vodă nr. 10. Fix!

Mult mai mult decât un teatru, la Fix găsești un amalgam de artiști, proiecte ȋndrăznețe, cum ar fi “Junimea de la Fix” sau “Fantezii Urbane“, dar și o cafenea pentru “cilău intelectual“, o galerie pentru artele vizuale și multe, multe surprize. Că doar nu o sa vă dezvăluiesc chiar totul din prima, nu?

Și dacă gândul la o cafea cu doză de inspirație nu v-a sedus deja, poate prezența festivalului “ContemporanIS 2012” la Teatrul Fix va va convinge să faceți o vizită in Cuza Vodă nr. 10.

Conform viziunii fondatorilor, Teatrul Fix este un “Centru de Dezvoltare a Textului Dramatic, care adună în componenţa sa actori, regizori, scenografi, coregrafi, dansatori şi performeri, în sprijinul dezvoltării textului nou de teatru, şi descoperirii unor noi mijloace de expresie artistică.” Este o rampă de lansare pentru tinerii artiști, atât ai artelor dramatice, cât și pictori, sculptori și artiști vizuali. Pe scurt, dacă ești artist, trebuie să treci pe la Teatru Fix.

Eu vă invit și pe restul, cei ca mine, non-artiștii, să ne ȋntâlnim acolo la un spectacol, la o cafea și o doză de artă asimilată vizual. Și, dacă nici asta nu v-a convins sau sunteți foarte ocupați, să știți că Teatrul Fix vine la voi! Da, da, aveți toate șansele să vă ȋntâlniți cu spectacolele lor ȋn trafic, la semafor, ȋn tramvai sau ȋn fața blocului. Dar, ȋn cazul ăsta, plata se face ȋn aplauze. 🙂

Așadar, fie că preferați sala de spectacol, cafeneaua Fix, galeria de artă sau teatrul improvizat ȋn stradă, eu vă promit că vă țin la curent cu tot ce se petrece acolo.

Iar pentru cititorii noștri fideli, să vă mai spun un secret: BioTimes a decis sa facă din Cafeneaua Fix locul oficial de ȋntâlnire al echipei. Asta așa, poate vreți să ne cunoașteti…

Sursa foto: teatrufix.ro

2 Responses to La Fix… la Teatru!

  1. Paula Alixandrov

    Cand mergem? Eu abia astept sa traiesc o experienta inedita la Teatrul Fix 🙂

  2. Pai incepand de azi, 7 Mai, la Teatrul Fix se desfasoara spectacole din cadrul ContemporanIS. Si din cate stiu intrarea este gratuita. Poate ne vedem acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *