La ȋnceput de drum!

Ȋn tumultul vieții cotidiene, ȋn aglomerația de mașini, motociclete și oameni care se grăbesc ȋn toate direcțiile tocmai pentru că nimeni nu mai știe să se plimbe, ci doar să alerge, să ajungă mai repede, să treacă secundele și minutele ȋn viteză, când mai avem timp să și TRĂIM? Și, mai ales, cum alegem să trăim? Ne afundăm ȋn vârtejul fast-food-ului, ȋn confortul mașinii care lasă o amprentă de dioxid de carbon cu atât mai mare cu cât gradul nostru de confort este mai ridicat, ȋn mirajul tehnologiei, cu gadget-uri din ce ȋn ce mai complexe, de vor ajunge să gândească ȋn locul nostru.

Ei bine, BioTimes vă propune o alternativă!

Haideți să ne amintim cum era când eram copii (și poate nu dintre aceia pe care ȋi duc părinții peste tot cu ultimul model de Mercedes), când mergeam pe jos până și de la școală, când aveam timp să alergăm, să ne dăm cu sania, să culegem flori de câmp și să jucăm prinsa!

Nu-i așa că era mai frumos? Era mai frumos pentru că era mai simplu!

Nu cred că avem nimic de câștigat din graba asta de zi cu zi, când tot ce vrem este să treacă timpul. Vom ajunge la bătrânețe să ne ȋntrebăm unde a trecut timpul și ce am făcut noi cu el!

Haideți să ȋncetinim puțin lucrurile, să ȋnvățăm ȋmpreună cum să ne bucurăm de viață, cum să ne facem timp să râdem, să ne jucăm cu copii noștri și mai ales SĂ TRĂIM sănătos!

Pe BioTimes vom face sport, vom mânca sănătos, vom vorbi despre cum să ne petrecem timpul liber ȋntr-un mod frumos, vom afla informații noi de la specialiști ȋn diverse domenii și vom face toate aceste lucruri ȋntr-un ritm armonios, dându-vă posibilitatea și vouă, cititorilor, să vă bucurați de cele citite și chiar să faceți parte din comunitatea BioTimes dacă aveți talent la scris și idei “sănătoase”!

Acum, la ȋnceput de drum, echipa BioTimes vă urează lecturi plăcute și vă reamintește că “Mens Sana in Corpore Sano“!

Haideți să avem un stil de viață sănătos!

Sursa foto: allfromweb.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *