Iubim ecologia, deci colectăm selectiv!

Nu ne putem numi susţinători ai ecologiei dacă nu vă vorbim şi nu ne implicăm în proiectele frumoase în desfăşurare. Cum încă în România nu există o cultură implementată a deşeurilor selective, cei de la EcoRom vin cu o provocare pentru a rezolva această problemă.

Aşadar, cei care vor aduce la punctele de colectare (adică acele containere colorate în albastru, galben sau verde) în perioada 25 iunie – 28 iulie, minim 10 deşeuri de ambalaje vor primi din partea ColecteazăSelectiv.ro un tichet răzuibil pe care va scrie fie „Câştigător” (pix din carton reciclat, un evantai, o brăţară reflectorizantă pentru biciclişti, o minge de plajă, un frisbee, magneţi de frigider) sau „Continuă să colectezi selectiv“. Toate tichetele răzuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie înscris pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899. Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi câştigat prin tragere la sorţi dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899.

Punctele de colectare le puteţi găsi aici iar programul promoterilor din Iaşi este luni, miercuri, vineri –16:00-19:00 şi sâmbătă – 10:00-13:00. Şi cum toată ţara iubeşte curăţenia, campania are loc în mai multe oraşe din România: Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum şi sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucureşti.

Facem împreună curăţenie, nu?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *