Emma Watson și Lady Gaga militează pentru un stil de viață organic

Dacă stăm să ne gândim, de fapt și de drept vedetele sunt cei mai înverșunați militanți pentru stilul de viață sănătos. Frumusețea poate fi editată în Photoshop până la rangul de perfecțiune, dar ea trebuie să aiba și o bază, altfel orice femeie ar putea ajunge pe coperta revistei Vogue.

Dar este nevoie de disciplina și o nutriție sănătoasă pentru a obține corpurile care arată bine în ținute Dior. Este nevoie de multă atenție pentru corpul și mintea ta pentru a ajunge o personalitate care inspiră. Iar vedetele care îți zâmbesc frumos din paginile revistelor au înțeles deja asta. În interviurile pe care le acordă constant vorbesc adeseori despre dietele pe care le țin, despre cât de mult sport fac și despre micile trucuri care le ajută să-și păstreze vitalitatea.

Două dintre starurile internaționale care militează pentru un stil de viață organic sunt Lady Gaga și Emma Watson.

Lady Gaga cere constant mâncare organica în turneele ei, de la tortilla organică la celebrul peanut butter, tot în varianta organică. Iar caloriile le arde pe scenă, în timpul concertelor-fenomen.

Emma Watson a mers și mai departe. Ea s-a alăturat companiei People Tree și a creat o linie vestimentară numită Love from Emma, care oferă ținute obținute organic. Actrița este o ambasadoare a ceea ce se numeste „moda etică”, declarând că vrea să facă o schimbare prin modă și că aceasta linie nu a apărut din vanitatea promovării.

In perioada aceasta produsele au parte de reduceri substanțiale și se găsesc aici.

Noi vă lăsăm cu tagline-ul liniei: „Don’t panic, I’m organic.”

 Sursă foto: guise.ca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *