Echipa

Lioredana Sales & Legal 

lori@biotimes.ro

Pasiune! Dacă ar fi să mă caracterizez ȋntr-un singur cuvânt, acesta ar fi! Ȋmi place să visez, să experimentez și să găsesc soluții, totul la intensitate maximă și cu entuziasm. Cele 24 ore dintr-o zi mi se par insuficiente de cele mai multe ori pentru toate ideile, pentru toate lucrurile pe care vreau sa le fac, și astfel ajung la concluzia că este prea scurtă viața să faci lucruri care nu ȋți plac.

Respectul este un lucru pe care ȋl datorăm ȋn primul rând propriei persoane. Astfel, dacă te respecți pe tine nu poți să nu ȋncerci să trăiești ȋntr-un mod cât mai benefic organismului și minți tale. Și din acest respect pentru propria persoană am ajuns să mă implic ȋn proiectul BioTimes, pentru a contribui la educația publicului asupra modurilor ȋn care putem avea un stil de viață sănătos.

Contrar prejudecăților, a trăi sănătos nu implică bani, a fi ecologist nu ȋnseamnă că nu mai mergem cu mașina, iar frumusețea se poate obține și prin metode naturale, nu doar prin chirurgie estetică. Vă propun să ȋnvățăm ȋmpreună cum să avem un stil de viață sănătos, plin de respect pentru noi, pentru cei dragi nouă și pentru mediul ȋnconjurător!

DanielIT Support & Web Design

contact@biotimes.ro

De mic am fost ȋnvățat să fac mișcare și să respect natura! O dată cu trecerea anilor timpul alocat sportului și mișcării s-a redus tot mai mult, iar contact cu natura iau doar prin geamul de la birou. Dar am decis să fac o schimbare. Deși am o diplomă de inginer electronist pe care nu o folosesc, am decis să mai obțin una, de data aceasta de kineto-terapeut, tocmai pentru a ȋnvăța cum să folosesc mișcarea pentru sănătate. Astfel că vom ȋnvăța ȋmpreună cum să facem mai multă mișcare, cum să ne potolim setea de gadgeturi cu unele eco-friendly și cum să nu ne mai luptăm cu propria persoană, ci să fim mai buni cu noi, cu prietenii și cu natura!

Proiectul BioTimes ȋmi oferă oportunitatea de a combina cele două pasiuni ale mele, sportul și web-design-ul ȋntr-un mod armonios și plin de creativitate!

Teodora GrigorieEditor & Social Media Manager

teodora@biotimes.ro

Chiar dacă trăim într-o lume complexă şi plină de opţiuni, de multe ori alegem calea cea mai uşoară către viitor. Astfel, o dată cu apariţia BioTimes, mă voi opri puţin din alergătura zilnică şi voi începe inventarul obiceiurilor sănătoase din viaţa mea.

Pasionată de condei, încerc să pun în toate scrierile mele suflet şi calitate. Cred cu tărie în puterea uluitoare a cuvintelor şi încerc să scriu despre ce mi-ar plăcea mie să citesc. Nu cred în subiecte tabu iar toate lucrurile care mă reprezintă au o puternică aromă de „rr”.

Mă implic mereu cu cea mai mare seriozitate în proiectele pe care le susţin şi, începând cu acesta, voi învăţa, alături de voi, cât este de uşor să trăieşti sănătos. Iar entuziasmul pentru scris îl mai exploatez şi aici.

JacquelineEditor& PR Responsible

jacqueline@biotimes.ro

Sunt pasionată de scris și de ingredientele unei vieți armonioase. Cred că fericirea stilului nostru de viață depinde de felul ȋn care reușim să ȋl acordăm cu mediul ȋnconjurător, la fel cum se potrivesc notele unui cântec bun. Cred că armonia existenței noastre poate fi obținută printr-un gram ȋn plus de atenție către ceea ce ne face sănătoși atât fizic, dar mai ales psihic. Ne ȋntâlnim aici deci, noi toți cei preocupați de calitatea vieții ȋn toate formele ei.