Despre noi

Când vine vorba despre vastul domeniu al ecologiei şi al traiului bio, cu toţii avem tendinţa de a le pune într-o cutie cu eticheta „mult prea complicat”. BioTimes doreşte să dărâme acest mit şi să modeleze aceste concepte după trăsăturile lumii în care trăim.

Nu veţi găsi aici articole scrise în limbajul specialiştilor din domeniu, ci idei utile care să ne facă viaţa mai frumoasă. Nu veţi descoperi printre rânduri un limbaj de lemn sau unul tehnic, ci sfaturi practice pentru ca voi să simţiţi că viaţa merită trăită din plin.

BioTimes este o echipa tânără, plină de entuziasm şi pasionată de o viaţă sănătoasă, de un mediu adecvat, de ecologie. Revista noastră îşi propune să vă incite curiozitatea, să vă stârnească la discuţii, dar şi să vă informeze despre ce înseamnă şi cum putem trăi sănătos, chiar şi în timpurile actuale.

Sfaturi practice, reţete culinare, idei de reciclare, sportul şi beneficiile lui, toate acestea vor face parte din viaţa voastră. Mai mult, vom ţine cititorii la curent cu ultimele noutăţi din domeniul ecologiei (maşini electrice, gadgeturi eco etc), dar şi a celor mai importante evenimente bio din ţară și strainătate.

Împreună putem învăţa mici trucuri care să ne uşureze drumul către un viitor sănătos. Echipa BioTimes vă urează lecturi plăcute și vă reamintește că “Mens Sana in Corpore Sano“!

Împreună spunem DA unui stil de viață sănătos!