Colete pe bicicletă

Mediul virtual este la mare căutare în ziua de astăzi, pentru că ne ajută să rezolvăm problemele într-un mod alert. Informaţia circulă foarte repede, colaborările sunt efectuate fructuos iar proiectele sunt finalizate mai uşor. Iar când anumite proiecte, atât personale cât şi profesionale, necesită şi un schimb de obiecte, atunci avem nevoie de un serviciu de curierat rapid.

Şi cum încă nu putem trimite lucruri propriu-zise prin e-mail, apelăm la o companie offline. Iar cum noi suntem ecologişti convinşi, suntem bucuroşi să susţinem o nouă metodă de curierat prin care putem proteja natura de poluare: BiciCurier.

Sub sloganul “Mai rapid ca o rachetă, livrăm zilnic pe bicicletă“, BiciCurier lansează un serviciu unic în Iași: livrare de colete pe bicicletă. Acesta răspunde astfel nevoii unui curier rapid local, oferind livrări zilnice în majoritatea zonelor orașului Iași. Astfel, ei se diferenţiază prin viteza de livrare a coletelor şi prin tarifele accesibile tuturor. În schimb, coletele pot avea maximum 5 kilograme și trebuie să încapă într-un ghiozdan.

 Aşadar, prin lansarea BiciCurier, orașul Iași beneficiază începând cu data de 25 iunie 2012 de un serviciu unic și recunoscut în toate metropolele lumii, respectiv, curieratul pe bicicletă.

 Pentru mai multe detalii, îi găsiţi pe cei de la BiciCurier pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook. Nu-i aşa că şi voi îi susţineţi?

One Response to Colete pe bicicletă

  1. Pingback: Am lansat BiciCurier – curier pe bicicletă în Iași | danyblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *