Cadoul din cutia de pantofi

Stiți ce ușor este să faci un copil fericit de Crăciun? Este suficient să vină și la el Moș Crăciun dar, din păcate, pentru mulți copii acesta este doar un vis. Haideți să-l ȋndeplinim! Sunt convinsă că fiecare dintre noi avem prin casă sau ne permitem să cumpărăm măcar o hainuță, un obiect de igienă, o jucărie sau o ciocolată pe care să o dăruim.

Și exact asta vă propunem să faceți! Gândiți-vă ce ar avea nevoie un copil cu vârsta ȋntre 2-18 ani care nu are mai nimic (uneori nici curent electric), puneți lucrul respectiv ȋntr-o cutie de papuci, ȋmbrăcați-o frumos și contactați-ne pentru a prelua coletul și a face un copil fericit de Crăciun.

Campania Shoe Box este deja la a 6-a ediție, iar pe site-ul lor găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, inclusiv exemple de lucruri care pot fi cumpărate sau donate. Reprezentanții lor pentru zona Iași, precum și pentru celelalte zone din țară le găsiți aici.

Dacă nu aveți timp să ȋmpachetați cutiile, dar ați vrea totuși să donați ceva, echipa BioTimes vă poate prelua cadoul, sortăm lucrurile pe categorii de vârstă, ȋl ambalăm și ȋl predăm mai departe celor de la Shoe Box.

Nu uitați că termenul de colectare al cadourilor este de 15 Decembrie, pentru a ne asigura că darurile ajung la timp la copii.

Pentru informații suplimentare sau dacă doriți colectarea cadourilor direct de la dumneavoastră (ȋn Iași) , vă stăm la dispoziție la adresa de mail lori@biotimes.ro sau la telefon 0763.690.700.

 

Sursa foto: facebook.com/shoebox.ro

One Response to Cadoul din cutia de pantofi

  1. Vai, am auzit de campania asta pe Radio Guerilla. I am so in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *