Bio Frigiderul cu gel – gadgetul BIO al viitorului


Cum ar fi ca în loc de frigiderul clasic cu rafturi și congelator să-ți păstrezi mâncarea într-un gel special care o menține proaspătă cu aproape 0 consum de energie? Sună destul de promițător, nu?

Frigiderul viitorului a devenit un instrument al prezentului. Un designer rus, și anume Yuriy Dmitriev a inventat Bio – Frigiderul care suspendă și răcește mâncarea inserată în gelul special. Practic potrivești mâncarea în gel și aceasta se păstrează proaspătă până când ai nevoie din nou de ea. Deoarece gelul face cam toata munca asta înseamnă ăa de fapt consumul de energie este aproape neglijabil.

Gelul minune reușește să conserve mâncarea folosind luminiscența (lumina generată la temperaturi reci), nu miroase și nu este lipicios. La aceste calități se mai adaugă faptul că frigiderul poate fi suspendat chiar și pe tavan, devenind în același timp și un instrument util cât și o piesă de design cât se poate de interesantă.

Economic, inovativ și cu un design unic. Din păcate nu este încă disponibil la scară largă, dar te ținem la curent daca vrei să adopți un astfel de gadget.

Tu l-ai cumpăra pentru bucătăria ta?

Sursă foto: gadgets.clix.pt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *