11 Speakeri, 11 Minute

Vă invităm pe 30 Mai la un eveniment foarte frumos organizat la Iași, un eveniment despre povești de succes, despre riscuri și despre curajul oamenilor de a duce o idee până la capăt. Da, vorbim despre ediția a doua a 11Even.

Iar pentru cei dintre voi care ați ratat prima ediție, cea de anul trecut, sau nu ați auzit ȋncă de 11even, iată cum se definesc ei ȋnșiși: “11even este un spatiu de dezvoltare umana ce aduce fata in fata persoane care au trecut prin experiente extraordinare, provocari si esecuri determinante care merita impartasite, cu oameni care sunt in cautare de exemple practice si concludente pentru dezvoltarea lor ca indivizi“.

După așa o prezentare, cine nu ar vrea să participe? Ei bine, echipa BioTimes va fi acolo și vă invităm să ascultăm ȋmpreună ce au să ne povestescă speakerii!

Și pentru că tot am pomenit de spreakeri, ei sunt principalul motiv pentru care 11even 2012 la Iași este un eveniment care nu trebuie ratat! Vom asculta povești de succes, oameni plini de curaj și idei numai bune de ȋnsușit! Mai exact, ne vom ȋntâlni cu Beatrice Rancea, Razvan Aonofriesei, Ilie Fârte, Razvan Girmacea, Andrei Hategan, Angela Paveliuc-Olariu, Maura Anghel, Emanuel Martonca, Adriana Ursache, Andrei Gheorghiescu, Mihai Pintilei și nu numai. Aș putea să vă povestesc despre fiecare câte ceva, dar mai bine vă las pe voi să-i cunoașteți la 11even. 🙂

Și pentru că știm că sunt printre cititorii noștri doritori de a fi prezenți la eveniment, dar momentan aflați pe alte meleaguri, BioTimes o să vă țină la curent cu tot ce se ȋntâmplă live de la eveniment pe pagina noastra de Facebook si Twitter. Așa, un fel de live feed din mijlocul ȋntâmplărilor 🙂

Și dacă tot nu sunteți 100% convinși că trebuie să fiți acolo, poate after-party-ul este argumentul forte pentru voi! Da, pentru posesorii de invitații premium va avea loc un cocktail party dupa conferință, unde vom socializa ȋntre noi, vom putea să cunoaștem mai bine speakerii, ne vom delecta cu bunătățile de la sponsori și, mai ales, ne vom distra!

Așa că, ce mai aștepți? Rezervă-ți un loc  ACUM! Sau dacă preferi comunicarea directa, suna la 0756.333.890 pentru a-ți rezerva biletul!

Ne vedem pe 30 Mai la Ideo, da?

Sursa foto: 11even.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *